Facilities

Festival
Op het festival terrein staan diverse tenten voor sprekers en tenten waar de yoga sessies en workshops worden gehouden. Ook zijn er tenten voor de live optredens. Bij aankomst krijg je een programmaboekje en aan de hand van het tijdschema kun je je eigen programma samenstellen.
Het is niet mogelijk om vooraf een plek te reserveren voor een spreker of workshop, dus vol is vol. Zorg er dus voor om tijdig voor aanvang van een workshop of lezing aanwezig te zijn.

Yoga mat
Ben je in bezit van een yoga mat, neem die dan mee. We hebben een beperkt aantal matten die je kunt lenen. Er is een markt ingericht waar je ook een yoga mat kunt kopen.  

Taal
We richten ons ook op buitenlandse bezoekers en een groot gedeelte van het programma zal in het Engels plaatsvinden. We geven dit zoveel mogelijk aan in het programma-overzicht.

Let op je spullen
Laat geen waardevolle spullen achter in je tent. Er zijn lockers waar je tegen betaling van een klein bedrag waardevolle spullen veilig kunt achterlaten. We kunnen geen aansprakelijkheid voor diefstal aanvaarden.

Kamperen
Op het terrein is een camping ingericht met badhuizen met warm water en toiletvoorzieningen. Ook is er een kleine camping winkel.

Eten & drinken
Er is een gevarieerd en kleinschalig aanbod van eten & drinken dus je hoeft je eigen eten niet mee te nemen. Wil je dat toch? Dat kan, maar alleen naar de camping en voor je eigen gebruik. Glas is uiteraard niet toegestaan.

Geld & betalen
Al het eten en drinken op het festival is te koop met festivalmunten. De munten kun je pinnen uit speciale automaten. Let op: Er zijn geen pinautomaten met geld op het terrein, daarvoor zul je dus een uitstapje naar Liempde of Boxtel moeten maken.

Opladen telefoon en netwerk
In de informatietent op het festival terrein kun je mobiele apparaten opladen. Houd er echter rekening mee dat er geen wifi netwerk op het terrein is.