Shamanic New Moon Ceremony

Jordi Lopez

Nieuwe Maan Ceremonie
We mediteren bij de volle maan als de Moeder van Creatie; in de nieuwe maan eren we Haar in Haar maagdelijke vorm. De nieuwe maan is een tijd van regeneratie, vernieuwing, creativiteit, hoop, nieuw begin, nieuwe projecten, nieuwe relaties, wedergeboorte en bevrijding. Deze fase is de ultieme tijd om te plannen en te zaaien. Zaailingen hebben een periode van voorbereiding nodig voordat ze door de aarde heen breken en naar het zonlicht reiken. Hetzelfde geldt voor onze ideeën en verlangens. De donkere kant van de maan, met zijn mysterieuze, onzichtbare krachten, biedt een voedende omgeving waar onze gedachten wortels kunnen vormen voordat hun wonderlijke verschijningen beginnen te ontspruiten en naar de hemel reiken.


 

Satsang Live Music Meditation

Prem Joshua

Satsang Live Music Meditation
Satsang is een uurlange meditatie op geïmproviseerde muziek met perioden van meditatieve stilte – at in India wordt beschouwd als de hoogste vorm van muziek. De deelnemers mediteren met hun ogen dicht, en worden op een zeker moment tijdens de workshop gevraagd de muziek te versterken met hun eigen stem. Deze live muziekmeditatie werkt ook perfect in combinatie met yogalessen als een ‘bhakti workshop’.
 

The AuraDome

Ambisonic Surround Sound

The AuraDome
“Ambisonics” is een opkomende 3D audiotechnologie. Het werkt anders dan andere audiosystemen in dat alle speakers samenwerken om een meeslepend geluidsveld te creëren, in plaats van dat alle speakers apart een individueel geluidskanaal ontvangen. Het resultaat is een holofonische surround sound ervaring, waarbij het lijkt of geluid uit een bepaalde richting of alle richtingen komt en de luisteraar omringt, terwijl er niet een speaker aanwezig is.

Een belangrijk voordeel van het gebruik van Ambisonic surround sound bij gezondheids- en wellnesstoepassingen is de rol van actief luisteren versus passief horen. De mogelijkheid om geluid te scheiden en verplaatsen terwijl er tegelijkertijd een deken van geluid om de luisteraar wordt geschapen, stimuleert zowel passief als actief luisteren op een unieke manier. Bovendien geeft Ambisonic audio een organische en natuurlijke luisterervaring door het bevredigen van de mechanismen die de oren en hersenen gebruiken om geluid in een 3D ruimte te verwerken.
 

Stop Dance

Prem Joshua

Een uur lange dansmeditatie, met geïmproviseerde uptempo muziek. De deelnemers worden aangemoedigd te dansen en zichzelf te laten verdrinken en los te laten op de muziek en het ritme. De danser verliest zichzelf in de dans, die wordt onderbroken door uitroepen van STOP!. Tegelijk met de plotselinge STOP! verdwijnt de muziek en ‘bevriest’ de danser de beweging en houding die hij op dat moment heeft, om zo alle energie die is opgebouwd naar binnen te laten trekken. En dan begint de muziek weer…
 

Guru Chair: Own Experience

Guru Chair: Own Experience

Wees je eigen goeroe en neem plaats op de Guru Chair...

Stilte Concert

Tijn Touber, Kris Touber

Samen met zijn partner Kris organiseert Tijn Touber een Stilte Concert: een klankbad van songs en sounds die je als vanzelf meevoeren naar de stilte in jezelf. Spelenderwijs kom je terug bij je eigen essentie. Je ervaart de natuurlijke flow van het leven en wordt ontvankelijk voor inzicht en inspiratie. Het enige dat je tijdens het concert hoeft te doen, is achterover zitten, je ogen sluiten en je mee te laten voeren.

Happiness Is ‘Serious’ Business

Ram Giri

The Art and Science of Being Loved
Deze workshop is bedoeld om helderheid te brengen in de verwarrende zoektocht naar verlicht geluk. Ram Giri verschaft een landkaart voor spiritueel leven die de uitdagingen die we tegenkomen en de oplossingen daarvoor op een nieuwe manier verklaart.

Spiritually Intelligent Motivations to Live by

Danah Zohar

Spiritually Intelligent Motivations to Live by
In deze workshop presenteert Danah een schets van de twaalf transformationele principes van spirituele intelligentie, verklaart hun quantum-oorsprong en laat deelnemers zien hoe ze door het naleven van deze principes, quantum persoonlijkheden worden.

Using you Spiritual Intelligence to Become a Quantum Self

Danah Zohar, Robin De Waal

Using you Spiritual Intelligence to Become a Quantum Self (met Robin de Waal)
In deze workshop worden Danah’s lessen gecombineerd met Robins begeleidende muziek. Deelnemers leren over de mogelijkheid om de negatieve motivaties te ervaren van angst, verlangen, boosheid en zelfbehoud die hen nu mogelijk sturen en die daarna te vervangen door positieve motivaties van verkenning, samenwerking, autoriteit, creativiteit en dienstverlening.

The Wisdom of the Kabbalah

Daniel Matt

The Wisdom of the Kabbalah: Ancient Teachings And Contemporary Spirituality
Dr. Matt leert ons over de Kaballah (de Joodse mystieke traditie), waarbij we ontdekken hoe deze oude traditie God heruitvindt en hoe dat onze levens kan verrijken. Thema’s zijn onder meer: God als oneindige, de vrouwelijke helft van God, God’s behoefte aan de mens, de mystieke betekenis van de Bijbel en het ontdekken van goddelijke elementen in de materiële wereld. 

 

On Creativity

Julia Cameron

On Creativity
Creativiteit is Gods geschenk aan ons. Onze creativiteit gebruiken is ons geschenk terug aan God”- Julia Cameron.

In haar workshop legt Julia zichzelf toe om te helpen oude en onwerkbare ideeën die de creatieve geest belemmeren te herkennen en afbreken. Is het tijd om op te houden met jezelf te vertellen dat het te laat is? Is het tijd om te stoppen met wachten tot je genoeg geld verdient om iets te doen wat je leuk vindt? Is het tijd om te stoppen met geloven dat het slechts je ego is als je verlangt naar een voller leven? Verlang je naar een creatief avontuur? Heb je honger naar een dieper en voller leven? Wilde je dat je een authentiekere ‘jou’ kon vinden? Ga met Julia Cameron mee op een intensieve trektocht door je creatieve koninkrijk. Het weekend wordt een mix van lezing, Q&A en experimenteel werk in kleine groepen. Verwacht van deze cursus dat je creatieve proces wordt herstart, je creatieve denken wordt opgefrist en je zelf in aanraking komt met een creatieve omgeving.

 
 

 

Doing Dying Differently

Maneesha James

 

Doing Dying Differently

Maneesha James bespreekt de mogelijkheid van ons actief voorbereiden op het overlijden, waarom we zelf ons einde zouden presenteren en hoe we anderen kunnen steunen in hetzelfde process. Zoals de mystieke Osho verklaart: vanaf het moment dat we zijn geboren is de enige echte zekerheid waar we in het leven vanuit kunnen gaan dat we ooit sterven. Die realiteit wordt echter zo gevreesd dat de meesten van ons zelfs de gedachte liever ontwijken.

Maneesha zal behalve deelnemers enkele aanverwante meditatietechnieken leren, ook vragen uit het publiek beantwoorden.  

 

Wired for Love, Part II

Stan Tatkin

Wired for Love, Part II
How Understanding Your Partner's Brain and Attachment Style Can Help You Defuse Conflict and Build a Secure Relationship
Deel 2 van Wired For Love is een workshop gericht op liefdesparen. Dr. Tatkin leidt deelnemers door verschillende oefeningen uit zijn eigen boek met dezelfde titel. Stellen en individuën brengen de principes uit deel 1 in de praktijk en krijgen ‘huiswerk’ mee om in het dagelijks leven te gebruiken. Kom, leer en heb plezier met methoden die echt werken. Je haalt het meeste plezier uit deze workshop wanneer je Wired for Love Part I hebt bijgewoond.

I see ü / creating I tot I connections

Tim Freke

Tim deelt zijn revolutionaire ‘paralogische’ filosofie en transformatieve ‘i to i ervaringen’ om ons direct naar een diepe wakkere staat te leiden. Dit zodat we door onze verdeelheid heen kunnen kijken en onze essentiële eenheid zien en de grote liefde voelen.

Everything You Wanted To Know About Meditation

Maneesha James, Sudheer P. Niet

Everything You Wanted To Know About Meditation But Were Afraid To Ask! (met Sudheer P. Niet)

In Everything You Wanted To Know About Meditation But Were Afraid To Ask! zullen Maneesha en Sudheer enkele meditatiemethoden introduceren voor mensen met weinig tijd en vragen beantwoorden over elk aspect van meditatie. Die kunnen vragen bevatten over jouw persoonlijke gebruik, zoals hoe je een methode kan vinden die voor jou juist is, hoe je weet of het werkt, en wanneer je moet ophouden, maar ook over de relevantie van de traditionele, passieve aanpak voor hedendaagse mannen en vrouwen.

 

Satsang with Alan Chapman

Alan Chapman

Satsang with Alan Chapman
Kom naast Alan zitten terwijl hij je begeleidt van de illusie van onwetendheid naar een directe herkenning van je onvoorwaardelijke aard. Alan opent vervolgens een dialoog waarin hij alle mogelijke vragen beantwoordt die je kunt hebben over ontwaken, van een algemene oriëntatie tot specifieke ervaringen op je persoonlijke reis.

Gift In The Wounds

Aqeela Sherrills

Gift In The Wounds
In deze workshop zal Aqeela het concept voor de door hem genoemde Reverence Movement delen, waarvan hij gelooft dat het dé nieuwe grote vredesbeweging is. Een persoonlijke tragedie, zegt hij, heeft zijn begrip voor de impuls voor eerbied versterkt. Tenslotte nodigt hij zijn luisteraars uit deel te nemen aan deze vredesbeweging, door middel van een gestelde uitdaging. 


 

The Journey

Brandon Bays

The Journey 
Brandon Bays, oprichtster van The Journey, succesvol schrijfster en mind-body genezingsexpert, nodigt je uit voor een inspirerende mini-workshop, waarin ze haar levenswerk deelt. Neem deel aan diepe genezingsmeditatie en subtiele verwerking. Raak geïnspireerd om jouw eigen reis van genezing en ontwaken te beginnen!

Movie Yoga: How Every Film Can Change Your Life

Tav Sparks

 

Movie Yoga: How Every Film Can Change Your Life

Films zijn spirituele techniek. Hun grote kracht ligt in ons vermogen ons in te leven in elke menselijke passie, verlangen, nederlaag en triomf die we op het scherm uitgebeeld zien. We kunnen meer dan alleen geëntertaind worden. We kunnen erdoor worden getransformeerd. Vergezel Tav op een magische en spannende reis naar de wereld van films waar we met nieuwe zintuigen kunnen zien, horen en voelen hoe deze verborgen kracht in films een avontuur kan worden dat je leven verandert. 

 

 

 

 

Satsang: The Path Of The Heart...

Ram Giri

... And The Veils of the Mind 
In deze satsang begeleidt Ram Giri ons tijdens een HeartSourcing meditatie, om liefde te laten ontwaken door angst weg te nemen. Dit is de manier om tegelijk liefde te geven en te ontvangen. In deze barmhartige ruimte kun je vragen stellen die je helpen je eigen belemmeringen af te breken.

Shamaanse Vuurceremonies

Jordi Lopez

Shamaanse Vuurceremonies voor Bevrijden, Reinigen en het Vinden van Balans
Shamaans houden vuurceremonies om te bevrijden, reinigen en balans te vinden. Vuurceremonies zijn essentieel voor het reinigen van lichaam, geest en hart, en kunnen worden gebruikt om te genezen en het bereiken van bloei in ons leven.
Het vuur is een ideale plaats om je Eenheid opnieuw te verbinden met het universum. Door het eren van Pachamama (Moeder Aarde), de Grote Geest, de Engel van het Licht en degenen die voor ons kwamen en na ons zullen komen, heroriënteer je jezelf op je ware plek in het universum.

We brengen het vuur een offer als geschenk. Dat is iets dat de natuur gemaakt heeft en brandbaar is: een stok, bloem, dennenappel, enzovoorts. Breng wat tijd door met het item en formuleer je wens of gedachte. Blaas in het offerstuk wat je wil loslaten, laten genezen, of in je leven wilt brengen. Zeg een gebed terwijl je het viir benadert en bring je offer.

Door een vuurceremonie kan de energie die verbonden is aan oude gewoonten, worden vrijgelaten om in een nieuwe richting te gaan. We laten symbolisch iets los dat ons niet meer van nut is, en halen de energie die we in oude patronen investeren terug voor een nieuw doel.

Live Zen

Sudheer P. Niet

Live Zen
Wat kun je zeggen over Zen?
Wat je ook zegt, het is niet de realiteit. De realiteit verandert constant.
Is er een werkelijkheid binnen in ons die nooit verandert?
Levend Zen is een experiment om dat te vinden wat niet verandert. Het is een poging on die ‘space’ binnen in ons te vinden en daarin op te lossen. Levend zen is een hele eenvoudige manier om leegheid te ervaren, een ervaring van één te worden met het bestaan.
De wet van oorzaak en gevolg zegt: ‘creëer de oorzaak en het effect volgt vanzelf’.
De wet van Zen zegt: ‘creëer het effect en de oorzaak moet wel volgen’.
Levend Zen is een experiment om het effect te creëren, om moksha, bevrijding te creëren.

Heal, Enlighten And Change Our Brains

Marty Wuttke

Heal, Enlighten And Change Our Brains: Neurofeedback
Wuttke zegt graag dat onze hersenen de gewoonte hebben om bepaalde ‘scripts’ te volgen: gedachtenpatronen, emoties en gedrag dat ons steeds weer op hetzelfde punt brengt en zo ons dagelijks leven overhoopt gooit. Neurofeedback van hersengolven bewerkstelligt nieuwe paden in het brein en helpt ons nieuwe scripts te maken, zodat we gelukkiger worden en ons vollediger voelen als bewoner van deze planeet. Aanwezigen vertrekken met de kennis dat er handvatten bestaan om hun brein te genezen en optimaliseren.

The 18 Proven Ways To Joy

Hana Matt

...from Modern Medical Science And Recent Scientific Research Studies, And From The World Religions
In deze workshop leren we heel praktische handvatten om een dagelijks leven vol vreugde en intens geluk te kunnen leiden. We onderzoeken elk van de achttien methoden voor het bereiken van grote vreugde, die zijn bewezen in wetenschappelijke studies en de neurowetenschap ,en tevens behoren tot de lessen en praktijken van wereldwijde spirituele tradities.
 

How to bring more joy and happiness into your daily life?

Hana Matt

Workshop: How to bring more joy and happiness into your daily life?
In deze workshop leren we heel praktische handvatten om een dagelijks leven vol vreugde en intens geluk te kunnen leiden. We onderzoeken elk van de achttien methoden voor het bereiken van grote vreugde, die zijn bewezen in wetenschappelijke studies en de neurowetenschap ,en tevens behoren tot de lessen en praktijken van wereldwijde spirituele tradities.

Satsang Live Music Meditation

Prem Joshua

Satsang is een uurlange meditatie op geïmproviseerde muziek met perioden van meditatieve stilte – dat in India wordt beschouwd als de hoogste vorm van muziek. De deelnemers mediteren met hun ogen dicht, en worden op een zeker moment tijdens de workshop gevraagd de muziek te versterken met hun eigen stem. Deze live muziekmeditatie werkt ook perfect in combinatie met yogalessen als een 'bhakti workshop'.

Beginnersworkshop Meditatie

Mark Teijgeler

Beginnersworkshop Meditatie
Wanneer je beter wilt leren ontspannen, omgaan met stress of je concentratievermogen wil vergroten, kan meditatie veel voor je betekenen. Je kunt in deze workshop leren wat mediteren nu precies is, hoe je moet mediteren en hoe je het beste thuis kunt mediteren. We oefenen met enkele verschillende technieken en houdingen om je een kans te geven de voor jou persoonlijk meest geschikte vorm van meditatie te vinden.

Kinderyoga

Brenda Zuydwijk

Kinderen doen hierin ontspanningsoefeningen, warming up, speelse yoga oefeningen, adem- en meditatieoefeningen, affirmatie oefeningen (positieve spreuken herhalen), massage, visualisatie en maken afsluitend een tekening.

De Goeroe in Jezelf

Marja Ruijterman

De Goeroe In Jezelf
We gaan op zoek naar de goeroes in ons leven; dat zal nog voor verrassingen zorgen. Want er zijn veel ‘alledaagsere’ goeroes om ons heen dan Krisnamurti of Osho. Wie zijn ze en hoe herken je ze? Nog belangrijker: wat kun je er mee? In de workshop gaan we op zoek naar de goeroe in onszelf, want we zijn wijzer dan we denken. Iedereen krijgt de mogelijkheid zichzelf als goeroe te ervaren in de goeroe-stoel. De bedoeling is natuurlijk dat je leert dat je altijd, op elk moment, jezelf als wijze kunt oproepen. Het is simpeler dan je denkt!

De Omarming Van Het Compassievolle Hart

Juno Burger

De Omarming Van Het Compassievolle Hart
In tegenstelling tot de geest die alles persoonlijk neemt en wil fiksen heeft je hart het unieke vermogen om het leven te ervaren zoals het is in het moment en tegelijkertijd volledig te laten zijn. Dit is de omarming van het compassievolle hart; zonder angst, oordeel of ontkenning wordt het leven letterlijk en figuurlijk in je hart gesloten. Door ‘aan’ te staan en het leven te ervaren, creëer je een verandering die leidt naar vrijheid!

De Stille Kracht van Gedachten

Marja Ruijterman

De Stille Kracht Van Gedachten
Onze hersenen zitten vol met een hoop negatieve gedachten. Ruimte die je veel efficiënter en prettiger kunt gebruiken. Wij zijn allemaal in staat om rust te creëren in ons hoofd. Op die manier kunnen we meer van het leven genieten en betere keuzes maken. We krijgen meer overzicht en een gezonder gevoel van eigenwaarde. Dat zorgt weer voor een gevoel van gelijkwaardig zijn aan anderen en een algemeen gevoel van rust, welbevinden en ontspanning. Veranderen van mindset is helemaal niet zo moeilijk als vaak wordt gedacht. In deze workshop legt Marja uit hoe je dat kunt doen. En gaat er meteen mee aan de slag, zodat ook jij de effecten ervaart.

Healing & Readings

Margaretha de Vries

Healings & Readings met Margaretha de Vries
Als gevolg van een val op jonge leeftijd is Margaretha's gezichtsvermogen sterk beperkt. Hierdoor zijn haar andere zintuigen sterk ontwikkeld; je zou kunnen zeggen dat spiritualiteit haar tweede natuur is geworden.

Hart tot Hart

Rob Brandsma

De sleutel tot mindfulness communicatie
Deze workshop gaat over inzicht in onze automatische patronen tijdens communicatie. Vooral als we in gesprek zijn, lijkt mindfulness onze mond uit te vliegen. In kleine groepjes oefenen we bewust aandacht te geven terwijl we praten en luisteren, waarbij het lichaam als bron van aarding wordt betrokken.

Hartcoherentie Heart-Math Biofeedback

Wim Gijzen

Workshop: Hartcoherentie Heart-Math Biofeedback
Onderzoek jouw invloed op Hartcoherentie. Je maakt in duo’s gebruik van HeartMath biofeedback software. Je klikt een sensor aan je oorlel en jouw hartritmevariatie (HRV) wordt in beeld gebracht op een laptopscherm. Het is mogelijk om het hartritme bewust te beïnvloeden zodat er een harmonieus (coherent) hartritme variatiepatroon ontstaat. Je leert een effectieve aandacht techniek waarmee je beter in staat bent om naar je hart te luisteren, stress te pareren en beter om te gaan met hoge (werk)druk, grote verantwoordelijkheid en moeilijke situaties.

Intuïtieve Workshop

Margaretha de Vries

Intuïtieve workshop
Nader bekend te maken

 

 

Meditatie En Flow

Mark Teijgeler

Meditatie En Flow
De term ‘flow’ betekent de optimale staat van ervaring. Het ervaren van de flow gaat samen met de meest optimale staat van concentratie en gaat over het volledig functionerende individu, die volledig betrokken is bij wat hij doet en daarbij het beste van zichzelf tot uiting laat komen. In de workshop gaan we onderzoeken hoe we meditatie en het ervaren van de flow staat kunnen verbinden. Aan de hand van praktische oefeningen leer je hoe je zowel in meditatieoefeningen als in het gewone leven gemakkelijker vanuit flow kunt functioneren.
 

Momenten van inzicht, momenten van vrijheid

Rob Brandsma

Introductie in de bevrijdende kracht van mindfulness
In deze workshop behandelt Rob Brandsma het basisprincipe van mindfulness- en vipassana-meditatie: dat inzicht, de mogelijkheid tot bewuste keuzes (en daarmee en vrijheid) vanzelf ontstaat als je de tijd neemt om te stoppen met 'doen', en naar binnen kijkt. Dan ga je zien hoe de aandacht geneigd is zich te identificeren met gedachtenspinsels en hoe die gedachten zo werkelijkheid lijken te worden. Op hetzelfde moment echter dat je dit ziet, zie je het hele proces, de identificatie laat los. Er is vrijheid. Tijdens de introductie zal duidelijk worden dat dit de essentie is van de boodschap van de Boeddha.
We zullen dit oefenen middels een geleide meditatie op de ademhaling waarbij de ervaringen van deelnemers in deze trant worden geduid.

Ohm

Tim van der Vliet

Workshop

Tim will be performing his "Ohm song". A song in Dutch about his Oooooom.

Onze Relatie, Echte Liefde

Margaretha de Vries, René van Collem

Margaretha de Vries en René van Collem zijn vijf jaar samen en bijna een jaar gelukkig getrouwd. In deze relatief korte periode, waarin ze de ware liefde, echte passie en gelukkigste momenten in hun leven hebben ervaren, zijn ze ook heel wat moeilijkheden tegengekomen en hebben deze overwonnen. Met deze workshop willen zij andere stellen inspireren om tot meer harmonie, acceptatie en ware liefde te komen.

Ouder-Kind Yoga En Massage

Brenda Zuydwijk

In deze workshop doen ouders en kinderen ontspanningsoefeningen, warming up, voeren samen yoga partneroefeningen uit, maken met de groep een tekening, geven elkaar een massage en eindigen met een ontspannende visualisatie.

Shifting Perception – Satsang

Hans Laurentius

Shifting Perception – Satsang met Hans Laurentius 
De nadruk tijdens deze satsang ligt op waarnemingen verschuiven van identificatie naar puur bewustzijn. Het is mogelijk om van geconditioneerde reacties te gaan naar een open niveau waarbij iemand emoties en opvattingen kan aangaan in plaats van ze te ontwijken, ontkennen of bestrijden. Er kunnen vragen worden gesteld en de antwoorden zullen niet alleen theoretisch zijn maar juist praktisch en gericht op ervaring in plaats van filosofie. Een andere houding ten opzichte van opvattingen en emotionele energie kan een grote verandering teweeg brengen in alle aspecten van je levensopvatting. Je bewustzijn bevecht of ontkent niets, het ervaart het gewoon volledig. Jij bent je bewustzijn, en je bent geconditioneerd om te voorkomen, bestrijden of ontkennen wat is. Die conditionering kan worden weggehaald of afgebroken. Wil je weten en voelen hoe? Wees welkom!

Spoedcursus Verlichting

Tijn Touber

Een spoedcursus verlichting... klinkt dat als een tegenstrijdigheid? Het kan. Door middel van inzichten, meditaties en oefeningen word je teruggeleid naar je oorsprong van vrijheid en verlichting. Je kunt leren om onder alle omstandigheden bewust, creatief en vanuit flow te leven

Tai Chi & Lu Jung (power Tai Chi)

Han Thorig

Een vloeiende bewegingsvorm welke draait om lichamelijke en geestelijke balans.
Dynamisch, laagdrempelig en direct aan de slag.
Met deze workshops treed je helder en ontspannen de dag tegemoet.
Han biedt je op speelse en eigen wijze, elke dag van het weekend, een andere vorm van Tai Chi.
Een goede investering in jezelf want het werkt door in de rest van de dag.
Bekend van het Lowlandsfestival.

Tango like Tantra

Han Thorig,

...samen met Femke, beide van Body2Chill

Speel, ontmoet en inspireer elkaar in de meest passionele dans ter wereld!
Danstype of geen danstype; bij deze workshop Argentijnse Tango zijn het niet de danspassen die centraal staan.
Femke en Han maken op een toegankelijke manier duidelijk waar het hier om gaat: het spel, de improvisatie en de ontmoeting.
Kom alleen of met een partner; er wordt gewisseld van rol en doorgedraaid.

Samen met je tegenspeler van dat moment inspireer je elkaar, wat elke ontmoeting speciaal en uniek maakt.
Ontdek hoe je zonder woorden kan volgen, leiden en aanvoelen.
Daarvoor maken wij gebruik van de principes van Tantra voor de afstemming en Tai Chi voor je balans.
Laat je inspireren, open je hart en laat zien wat je beweegt!

The Paperclip Paradigm Shift

Robin De Waal

The Paperclip Paradigm Shift (in het Nederlands)
Op een speelse en simpele en daarom juist krachtige manier de werking van paradigma's ervaren en ervan los proberen te komen (gebaseerd op het werk van Danah Zohar). Robin de Waal geeft een workshop voor volwassenen én kinderen, waarin hij laat zien hoe we steeds minder onbevangen zijn naarmate we ouder worden. Kinderen zijn dus ook van harte welkom om hun ouders te helpen met de oefeningen!
 

Visualisatie Reis

Willemijn Bessem

Tijdens de workshop begeleidt Willemijn de deelnemers in een visualisatie reis. Eerst neemt zij je mee naar een plek van diepe stilte en vandaar in gedachten op reis naar uiteenlopende mooie landschappen. Tijdens deze visualisatie kan je overleden familie of vrienden vanuit de ongeziene wereld ontmoeten en misschien berichten of inzichten ontvangen. Achteraf is er ruimte om de inspiratie en subtiele gewaarwordingen te vertalen naar heldere praktische inzichten. Willemijn zal vervolgens vanuit haar eigen ervaring delen hoe zij bewust is geworden van de ongeziene wereld en hoe de communicatie binnen deze sferen kan verlopen. Hierin zal je vast veel uitleg en inzichten ontvangen en misschien herkenning van situaties die je zelf hebt meegemaakt maar nog niet kon verklaren. Ook zal zij uitleggen hoe je met eigen intuïtie en gevoeligheid kan omgaan. Door het delen van deze ervaringen kunnen beperkende gedachtenpatronen of angsten betreffende deze onderwerpen oplossen en kan je meer in contact komen met je innerlijke bron van wijsheid en vrede.

 

Voorbij het Kampvuur

Piet de Knegt

Deze workshop gaat over een nieuwe stijl van gitaar spelen. De linkerhand (voor linkshandigen de rechterhand) wordt in deze nieuwe stijl beperkt in zijn mogelijkheden. Maar vanuit die beperking leer je dat nieuwe mogelijkheden geboren worden. "Less is more" is dan ook heel erg van toepassing op deze nieuwe stijl. Feng Shui voor gitaristen...

Wie ben ik, écht?

Jacques Lewensztain

Gesprek in Jnana Yoga ‘vraag en antwoord’ stijl: een gesprek over de kunst van het ontspannen en hoe je ware natuur ontdekt.
Beginnend met een introductie om daarna door te gaan in de traditionele ‘vraag en antwoord’ stijl. Stel je ongewone of wezenlijke vragen zoals: Wie ben ik, écht? Waar begon de ruimte? Hoe kan ik écht ontspannen? Wat is het leuke van onzekerheid?.

Awakening Your Divine Feminine With Mystic Belly Dance

Monika Nataraj

Awakening Your Divine Feminine With Mystic Belly Dance
Dansexpressie is een eeuwenoude kunstvorm en door bewuste beweging en aanroeping kun je de goddelijke vrouw van binnen doen ontwaken. Buikdansen is een taal van heilige symbolen en een dynamische methode om de energieën van het universum te ervaren. De benadering van deze vierende workshop is uniek en holistisch - van de geheimen van energie via de rol van dans in vrouwelijke overgangsrituelen, tot het vinden van eenheid in een vrouwen danscirkel. In slechts 90 minuten voel je je heropgeladen en geïnspireerd! Danservaring is niet vereist. Trek alsjeblieft makkelijke kleding aan. We zullen je versieren met glitterende verrassingen. Een heupsjaal is handig.

De Wildeman: Van Jongen Naar Man

Ton van der Kroon

De Wildeman: Van Jongen Naar Man
Man zijn... wat betekent dat eigenlijk? In oude culturen werden jongens vanaf hun pubertijd ingewijd door de sjamanen van de stam, om hun rol als volwassen man in de gemeenschap op zich te nemen. Daarbij kregen ze een nieuwe naam en wisten door visioenen wat hun taak was in het leven. In deze tijd ligt dat wat gecompliceerder; wat is je bestemming in een wereld waar in principe alles mogelijk is?

TBA (Workshops)

TBA

Be curious!